Stilstaan bij je handelen is vooruitgang!

.

Ons team

 


Marloe Gille-Snels

Mijn naam is Marloe Gille-Snels. In 2006 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut. Sindsdien heb ik vooral ervaring op gedaan bij enkele revalidatiecentra. In 2013 ben ik gestart met Ergotherapiepraktijk Goirle. Inmiddels zijn daar vestigingen in Reusel, Tilburg en Dongen bijgekomen en zijn we de maatschap ErgoINzicht. 

Ik werk voornamelijk met volwassenen met diverse aandoeningen. Mijn specialisaties zijn het behandelen van neuromusculaire aandoeningen, niet aangeboren hersenletsel en chronische pijnklachten. Daarnaast heb ik me de laatste jaren ook gespecialiseerd in de ouder wordende mens en klachten of problemen die daarbij worden ervaren. Natuurlijk vallen andere diagnoses ook onder mijn kennis en kunde en kunt u met diverse vragen bij ons terecht.

In verband met zwangerschapsverlof is Marloe afwezig van 1 april 2019 tot begin augustus 2019.

 Madelon van Duijse

Mijn naam is Madelon van Duijse, mede-eigenaar van de maatschap ErgoINzicht. Ik ben in 1995 afgestudeerd als ergotherapeut en sindsdien werkzaam als ergotherapeut. Hierbij heb ik inmiddels een brede ervaring opgebouwd in het werken met volwassenen en kinderen binnen de revalidatie. De laatste jaren werk ik met name met kinderen en jongeren. Ik werk systemisch en oplossingsgericht. Ik ben geschoold in (o.a.): Sensorische Informatieverwerking (SI therapeut), School AMPS (Assesment of Motor and Process skills) en ESI (Evaluation of Social Interaction), Movement-abc-2, PresentChild, ReAttach en medische hypnotherapie. 


 

Martine Bunnik - van Rijswijk

Mijn naam is Martine Bunnik – van Rijswijk. Sinds mijn afstuderen in 2000 ben ik als ergotherapeut werkzaam in de zorg voor senioren, ouderen. Ik heb hier zodoende veel ervaring opgebouwd. Ik ben gespecialiseerd in de ziekte van parkinson/parkinsonisme (aangesloten bij ParkinsonNet), dementie (EDOMAH geschoold), valpreventie en (3-wiel)fietstraining. Eigenschappen die mij kenmerken; multidisciplinair werken, betrokken, ervaren en cliëntgericht.

Ik ben vanaf 2018 werkzaam bij ErgoINzicht, in woonlandschap de Leyhoeve in Tilburg en in Goirle. 

 

 

 

 

 

 


Marielle Reinieren 

Mijn naam is Mariëlle Reinieren. Na mijn afstuderen in 2000 heb ik als ergotherapeut gewerkt in een verpleeghuis en bij een thuiszorgorganisatie. Vervolgens ben ik gemeenten gaan adviseren over voorzieningen die onder de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo, voorheen Wvg) vielen. Na verloop van tijd ben ik bij gemeenten in dienst getreden.
Omdat ik liever aan de zorgkant van de ergotherapie wilde werken, ben ik me gaan scholen om weer als behandelend ergotherapeut werkzaam te kunnen en mogen zijn. Sinds 3 jaar behandel ik weer volwassenen en kinderen.

Ik vervang Marloe tijdens haar zwangerschapsverlof en zal gedurende die tijd de specialisaties chronische pijn en niet aangeboren hersenletsel van haar overnemen. Maar ook met andere vraagstukken kunt u bij mij terecht!
Daarnaast ondersteun ik Madelon en behandel ik kinderen met schrijfproblemen. 

Kaart
Info