.

Maak kennis met ons team

 

Marloe Gille-Snels

Mijn naam is Marloe Gille-Snels. In 2006 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut. Sindsdien heb ik vooral ervaring op gedaan bij enkele revalidatiecentra. In 2013 ben ik gestart met Ergotherapiepraktijk Goirle. Inmiddels zijn daar vestigingen in Tilburg en Dongen bijgekomen en zijn we de maatschap ErgoINzicht. 

Ik werk voornamelijk met volwassenen met diverse aandoeningen. Mijn specialisaties zijn het behandelen van neuromusculaire aandoeningen, niet aangeboren hersenletsel en chronische pijnklachten. Daarnaast heb ik me de laatste jaren ook gespecialiseerd in de ouder wordende mens en klachten of problemen die daarbij worden ervaren. Natuurlijk vallen andere diagnoses ook onder mijn kennis en kunde en kunt u met diverse vragen bij ons terecht.

 Madelon van Duijse

Mijn naam is Madelon van Duijse, mede-eigenaar van de maatschap ErgoINzicht. Ik ben in 1995 afgestudeerd als ergotherapeut en sindsdien werkzaam als ergotherapeut. Hierbij heb ik inmiddels een brede ervaring opgebouwd in het werken met volwassenen en kinderen binnen de revalidatie. De laatste jaren werk ik met name met kinderen en jongeren. Ik werk systemisch en oplossingsgericht. Ik ben geschoold in (o.a.): Sensorische Informatieverwerking (SI therapeut), School AMPS (Assesment of Motor and Process skills) en ESI (Evaluation of Social Interaction), Movement-abc-2, PresentChild, ReAttach en medische hypnotherapie. 

Martine Bunnik - van Rijswijk

Mijn naam is Martine Bunnik – van Rijswijk. Sinds mijn afstuderen in 2000 ben ik als ergotherapeut werkzaam in de zorg voor senioren, ouderen. Ik heb hier zodoende veel ervaring opgebouwd. Ik ben gespecialiseerd in de ziekte van parkinson/parkinsonisme (aangesloten bij ParkinsonNet), dementie (EDOMAH geschoold), valpreventie en (3-wiel)fietstraining. Eigenschappen die mij kenmerken; multidisciplinair werken, betrokken, ervaren en cliëntgericht.

Ik ben vanaf 2018 werkzaam bij ErgoINzicht, in woonlandschap de Leyhoeve in Tilburg en in Goirle.

Brigit Klijn 

Mijn naam is Brigit Klijn. Sinds februari 2020 ben ik werkzaam voor ErgoINzicht, op locatie Goirle en Dongen. Voordat ik hier werkzaam was, heb ik in de revalidatie gewerkt en heb ik me gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met chronische pijn en vermoeidheidsklachten.

Bij ErgoINzicht behandel ik met name de vraagstukken gericht op chronische pijn en niet aangeboren hersenletsel (NAH).

Evie Smeets

Mijn naam is Evie Smeets en ik werk sinds september 2020 voor ErgoINzicht op de locatie in Goirle. Ik werk met veel plezier met de doelgroep kinderen.

In 2021 ga ik mij specialiseren op het gebied van Sensorische Informatieverwerking. Hier zal het niet bij blijven, omdat ik mijn kennis op het gebied van kinderergotherapie graag wil blijven uitbreiden en opfrissen!' 

Kaart
Info