Stilstaan bij je handelen is vooruitgang!

.

Ons team

 


Marloe Gille-Snels

Mijn naam is Marloe Gille-Snels. In 2006 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut. Sindsdien heb ik vooral ervaring op gedaan bij enkele revalidatiecentra. In 2013 ben ik gestart met Ergotherapiepraktijk Goirle. Inmiddels zijn daar vestigingen in Reusel, Tilburg en Dongen bijgekomen en zijn we de maatschap ErgoINzicht. 

Ik werk voornamelijk met volwassenen met diverse aandoeningen. Mijn specialisaties zijn het behandelen van neuromusculaire aandoeningen, niet aangeboren hersenletsel en chronische pijnklachten. Daarnaast heb ik me de laatste jaren ook gespecialiseerd in de ouder wordende mens en klachten of problemen die daarbij worden ervaren. Natuurlijk vallen andere diagnoses ook onder mijn kennis en kunde en kunt u met diverse vragen bij ons terecht.


 Madelon van Duijse

Mijn naam is Madelon van Duijse. Ik ben in 1995 afgestudeerd als ergotherapeut en sinds 1995 werkzaam als ergotherapeut. Hierbij heb ik inmiddels een brede ervaring opgebouwd in het werken met volwassenen en kinderen. De laatste jaren werk ik met name met kinderen en vanuit die hoedanigheid ben ik sinds 2013 betrokken bij ErgoINzicht, voorheen Ergotherapiepraktijk Goirle. 

Martine Bunnik - van Rijswijk

Mijn naam is Martine Bunnik – van Rijswijk. Sinds mijn afstuderen in 2000 ben ik als ergotherapeut werkzaam in de zorg voor senioren, ouderen. Ik heb hier zodoende veel ervaring opgebouwd. Ik ben gespecialiseerd in de ziekte van parkinson/parkinsonisme (aangesloten bij ParkinsonNet), dementie (EDOMAH geschoold), valpreventie en (3-wiel)fietstraining. Eigenschappen die mij kenmerken; multidisciplinair werken, betrokken, ervaren en cliëntgericht.

Ik ben vanaf 2018 werkzaam bij ErgoINzicht, in woonlandschap de Leyhoeve in Tilburg en in Goirle.